Over ons


Bij Vrije Zon vindt u professionele en scherpgeprijste oplossingen voor levering en montage van zonnepanelen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van complete pakketten zonnepanelen en/of zonneboilers aan particulieren en MKB.

Daarnaast bieden we aanvullende diensten zoals begeleiding bij subsidieaanvragen en/of extra tips over energiebesparende maatregelen voor uw huis.

Binnen 2 weken zonnepanelen op uw dak  

De zonnepanelen die u bij Vrije Zon bestelt, kunnen binnen 2 weken op uw dak worden geïnstalleerd en operationeel zijn. U betaalt dan de – op dat moment geldende – actuele prijs.

Binnen 3 maanden zonnepanelen met korting

Geduld word beloond: U kunt er ook voor kiezen om uw panelen binnen 3 maanden te laten plaatsen. We verzamelen dan de orders en kunnen een betere prijs bedingen bij onze fabrikant. Dit voordeel verrekenen we aan u door. De ideale oplossing voor als u geen haast heeft.

Missie Vrije Zon

Wij als bedrijf willen een waardevolle toevoeging zijn voor het milieu door mate van duurzaamheids ontwikkelingen toe te passen binnenshuis. We stimuleren de duurzaamheid door bewoners op de hoogte te brengen van alle voordelen die wij voor hen kunnen realiseren. Als prijsvechter in ‘de markt’ te staan, leveren we de diensten op een zeer goedkope manier.